z dnia 2024-04-18
1 CAD = 2.9489 PLNf W22 s0f s07b t k32 i59 c h O9af n1b l59 i6 n e: 14 (11 36 M o4c bc4 i23e ld7d e, 3 dc D42 e002 s4c k1ca t93 oe9b p)
0f Gab o7 ś8 ca i: 12
e96 Udf ż9f0 y3 t k o8 wd n45e i ke ó w: 2
2.1/10 (225 głosów)
Odzież gastronomiczna - fartuchy gastronomiczne
Dlaczego firmowa odzież w branży gastronomicznej jest tak ważna? Identyfikacja pracowników z logo firmy powinno byÄ widoczne na każdym kroku. Ma to znaczenie zarówno w lokalu restauracji jak i na otwartych imprezach gdzie możemy pomyliÄ pracownika z kimÅ innym. Odzież dla pracowników gastronomi czÄsto narażona jest na zabrudzenia i zniszczenia. RównoczeÅnie nie można zapominaÄ, że pracownik restauracji czy hotelu to wizytówka lokalu, a zatem jego uniform powinien byÄ nie tylko wygodny, wytrzymaÅy i plamoodporny, ale też nienagannie siÄ prezentowaÄ. Odzież gastronomiczna powinna byc zawsze czysta, zwÅaszcza zapaski kelnerskie lub fartuchy gastronomiczne które sa widoczne na pierwszy rzut oka. Jest to wizytówka firmy, odpowiednia prezentacja kelnera lub kelnerki Åwiadczy o jakoÅci firmy.
Dlaczego warto zainwestowaÄ w odzież gastronomicznÄ ?
JakoÅÄ oraz wyglÄ
d ubraÅ, które noszÄ
Twoi pracownicy Åwiadczy o twojej firmie. Klienci odwiedzajÄ
cy bar czy restauracjÄ zwracajÄ
uwagÄ na wystrój wnÄtrza oraz jakoÅÄ potraw, ale nawet najwspanialsze jedzenie, najpiÄkniejsza zastawa czy najwspanialszy widok za oknem oraz najlepiej urzÄ
dzone wnÄtrza nie sÄ
w stanie zrekompensowaÄ sÅabo ubranych pracowników.
Zostaw komentarz